FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun produsén atawa dagang parusahaan?

Kami produsén asli arloji pigeulang, boga leuwih 15 taun pangalaman dina produksi arloji custom, Samentara kami nawiskeun jasa desain lamun teu boga rarancang nonton sorangan.

Dimana pabrik anjeun?

pabrik urang aya di Changping Town of Dongguan Kota, Cina. Kalawan leuwih 1200 meter pasagi, 40 staffs profésional anu gaduh karya dina industri nonton keur taun.

Naon ngeunaan padika pembayaran

Simkuring nampi T / T keur jumlah badag, jeung jumlah leutik, anjeun tiasa mayar kami ku PayPal, Western Union, Moneygram, Escrow jeung sajabana

Naon waktu pangiriman anjeun?

Biasana waktos pangiriman téh 30-35 poé keur arloji silicone na Galunggung jam tangan, 45-50 poé keur quartz kulit arloji movt baja asli, 60-70 poé pikeun otomatis jam tangan.

Dupi abdi tiasa nyitak logo / barkod / unik angka kode QR / séri kami on wristbands anjeun?

Muhun kantenan. Tur urang tiasa ngadamel renderings kalayan logo / labél swasta anjeun pikeun ngonfirmasi final kaluar pilari di arloji Anjeun.

Dupi abdi tiasa mesen sababaraha sampel pikeun nguji urang?

Yakin, urang bisa ngahasilkeun sampel pre-produksi pikeun anjeun kalayan angkutan barang kumpulkeun.

muatan sampling bisa refunded nalika total urutan qty ngahontal standar urang.

Naon MOQ anjeun (Copélna Orde kuantitas) unggal model.

MOQ kami téh 500pcs pikeun arloji band kulit, 500pcs / Warna pikeun silicone sarta band palastik arloji.

Dupi anjeun ngaropea nonton abdi di bentuk husus?

Sumuhun, urang ulah OEM na ODM, ngan ngabejaan kuring gagasan Anjeun. The MOQ sarua urutan normal, ngan 500pcs.

Dupi abdi tiasa janten agen Anjeun di nagara abdi.

Sumuhun, ngabagéakeun janten mitra kami, mangga ngahubungan kami lamun boga niat ieu.

Simkuring percanten duanana urang bisa manggihan cara alus pikeun ngamimitian gawé babarengan istilah panjang.

Kumaha anjeun tiasa ngontrol kualitas nu?

staf QC kami bakal pariksa kualitas saméméh produksi, dina produksi jeung saméméh pangiriman. Sateuacan produksi, pariksa sagala bahan baku téh seger jeung ramah-eco.

Dina produksi, pariksa tiap patempatan téh mumpuni jeung lalajo fungsi gawé ogé.

Sateuacan pangiriman, pariksa unggal lalajo geus dipak ogé tanpa defects, sarta pastikeun arloji nu dipak dina pakét katuhu jeung kode UPC, manual.

Naon ngeunaan métode pengiriman barang?

Urang nawiskeun métode pengiriman barang béda: Ku laut, Ku hawa, Ku karéta atawa Express (DHL / UPS / TNT / FEDEX).

Pikeun kiriman urgent, urang nyarankeun make Express atanapi Ku hawa.

Upami Anjeun gaduh cukup waktu ngadagoan, Ku laut nyaéta pilihan pangalusna kalawan biaya cheapest.

Pikeun nagara anu anjeun ngekspor arloji anjeun?

We are cooperating with international watch importers and brands, like Disney, Aldi, NBCU.

Main exported to USA, Italy, Japan, Australia. If you have any other questions, welcome to contact us at any time.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!