VT-S19612 Mens Luxury Crocodile Leather Strap Skeleton Mechanical Automatic Watch

Short Description:

Iki dhuwur mburi kemewahan watch otomatis kanggo wong, tali watch digawe saka kulit baya karo kualitas kupu Gesper, lan nonton cilik digawe saka 316L kualitas stainless steel karo 60 perhiasan Swarovski ireng sak cepet etched, mirah Cut tangan nglumpuk karo gerakan emas MIYOTA 8N24, 10ATM anti banyu tekan panyilem tingkat watch. Yen sampeyan pengin tuku Watches kemewahan, iku pilihan becik! Kanggo supaya OEM, kita bisa nambah account klien ing watch Nelpon & cilik bali, gesper, makutha, adat b ...


  • MOQ: 300 Potongan
  • Brand: BMT / Customized
  • Package: Customized bubble bag or boxes as your requests.
  • Payment Term: T/T, Western Union, Paypal, Trade Assurance
  • Price Range: $ 56 - $ 75
  • Detail produk

    Tags Product

    This is a high end luxury automatic watch for men, the watch strap is made of crocodile leather with quality butterfly buckle, and watch case is made from 316L top quality stainless steel with 60 black Swarovski diamonds around the etched dial, diamond cut hands assembled with gold MIYOTA 8N24 movement, 10ATM waterproof reach diver watch level. If you want to buy luxury watches, it’s a good choice!

    Kanggo supaya OEM, kita bisa nambah account klien ing watch Nelpon & cilik bali, gesper, makutha, kothak adat.

    fitur WATCH

    Model N o. VT-S19612
    gerakan MIYOTA 8N24
    Material Case 316L Stainless steel
    Case Diameter 44mm
    tali Material Genuine Crocodile kulit tali
    tali Jembar 22mm
    Watch kaca Ditutupi anti-ngeruk sapir Crystal
    Buckle  Material steel Buckle
    Case  Back stainless steel
    Water Tahan 10 ATM kasedhiya
    Posisi Logo Selaras account kasedhiya ing nelpon & Case bali, Buckle, Crown

    SYARAT ORDER

    MOQ 300 PCS
    Lead Sample  time  30-35 dina kanggo conto selaras
    Produksi Wektu 60-70 Dina sawise conto pp disetujoni
    paket Selaras kothak elegan
    Warranty 6 months babar pisan Watches quartz normal,babar pisan 1 taun Watches baja dhuwur mburi
    Pembayaran T / T, L / C ing ngarsane, wasiat, PayPal, Western Union

    Details-of-Dongguan-vtime-watch-wewelry-Co.-Ltd


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!