FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sing Produsèn utawa dagang perusahaan?

We are Produsèn asli saka bangkekan Watches, wis luwih saka 15 taun pengalaman ing produksi Watches adat, sawetoro kita kurban layanan desain yen ora duwe desain watch dhewe.

Where is pabrik Panjenengan?

pabrik kita dumunung ing Changping Town of Dongguan City, China. Kanthi luwih saka 1200 meter, 40 tenaga profesional sing duwe karya ing industri watch kanggo taun.

Apa bab cara pembayaran

Kita nampa T / T kanggo jumlah gedhe, lan jumlah cilik, sampeyan bisa mbayar dening Paypal, Western Union, Moneygram, wasiat lan sapiturute

Apa wektu pangiriman Panjenengan?

Biasane wektu pangiriman 30-35 dina kanggo Watches silikon lan campuran mirsani, 45-50 dina kanggo quartz kulit Watches movt baja asli, 60-70 dina kanggo otomatis mirsani.

Bisa print logo / barcode / unik nomer QR / seri kita ing wristbands Panjenengan?

Ya mesthi. Lan kita bisa nggawe renderings karo logo / label pribadi kanggo konfirmasi final metu looking Watches Panjenengan.

Bisa order sawetara conto kanggo kita testing?

Manawa, kita bisa gawé sampel wis produksi kanggo sampeyan karo barang ngumpulake.

daya Sampling bisa dibalekake nalika total supaya qty tekan kita standar.

Apa MOQ Panjenengan (Minimal Order Quantity) saben model.

MOQ Kita 500pcs Watches band kulit, 500pcs / Werna kanggo silikon lan band plastik Watches.

Bisa ngatur nonton ing wangun khusus?

Ya, aku OEM lan Potongan, mung ngomong idea. The MOQ padha supaya normal, mung 500pcs.

Bisa dadi agen ing negara.

Ya, welcome dadi partner kita, hubungi kita yen sampeyan duwe niat.

We dipercaya loro kita bisa nemokake cara sing apik kanggo miwiti kerjasama long term.

Carane bisa ngontrol kualitas?

Staff QC kita bakal mriksa kualitas sadurunge produksi, produksi lan sadurunge pangiriman. Sadurunge produksi, mriksa kabeh materi mentahan seger lan Eco-loropaken.

Ing produksi, mriksa saben bagean iku qualified lan nonton fungsi digunakake uga.

Sadurunge delivery, mriksa saben watch wis dikempalken uga tanpa cacat, lan priksa manawa Watches dikempalken ing paket tengen lan kode UPC, manual.

Apa bab cara kapal?

We offer cara kapal beda: Miturut segara, Miturut online, By Sepur utawa Express (DHL / UPS / TNT / FedEx).

Pangiriman urgent, kita suggest nggunakake Express utawa Miturut online.

Yen sampeyan duwe cukup wektu kanggo ngenteni, By segara iku pilihan sing paling apik karo biaya murah.

Kanggo negara kang sampeyan ngekspor Watches Panjenengan?

We are cooperating with international watch importers and brands, like Disney, Aldi, NBCU.

Main exported to USA, Italy, Japan, Australia. If you have any other questions, welcome to contact us at any time.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!